Wat doe ik?

Gezondheidsbevordering betekent bevorderen dat mensen zich gezonder gaan gedragen. Dat is wat ik doe en dat doe ik op verschillende manieren.

Door het schrijven van een BLOG en het ontwikkelen en creëren van CURSUSSEN en WORKSHOPS.

Op dit moment is mijn eerste prioriteit het verder ontwikkelen van mijn blog. Met de opleiding gezondheidswetenschappen ga ik uiteindelijk onderzoek doen naar verschillende manieren die mensen kunnen helpen de eigen gezondheid te verbeteren. Mijn cursussen en workshops worden op maat gemaakt en hiervoor werk ik graag samen met andere organisaties die ook streven naar het helpen van mensen de eigen gezondheid te verbeteren. 

ACTIVITEITEN 2023

KOKEn met kinderen van 10-14 jaar

kookworkshop

De gerechten die wij maken zijn zonder vlees, zoveel mogelijk natuurlijke producten. Makkelijk, snel en gezond.

Jong geleerd, oud gedaan. In deze kookworkshop mogelijk gemaakt door stichting Bij-1 kook ik samen met kinderen van 10-14 jaar.