Waarom doe ik wat ik doe?

Meraki is dé reden, waarom ik doe wat ik doe. In alles wat ik doe wil ik een deel van mezelf terug kunnen zien doordat ik een deel van mezelf stop in wat ik doe. En wat ik doe, doe ik met liefde en creativiteit

Sinds 2017 wil ik al een blog starten waarin ik een deel van mezelf deel met de wereld, maar elke keer weer schoof ik het voor me uit. Inmiddels zijn we 6 jaar verder en is mijn idee voor een blog,  met informatie dat mensen kan helpen gezonder te leven slechts een idee omdat ik er niks mee gedaan heb. Daar ga ik nu dus verandering in brengen. Deze website is mijn houvast om mijn doel niet uit het oog te verliezen en voor mensen om makkelijk de informatie te vinden die ik graag wil delen. 


 | “Gezondheidsbevordering is mijn passie”


Gezondheidsbevordering betekent bevorderen dat mensen zich gezonder gaan gedragen. Dat is waar ik mijn tijd graag in investeer. Daarom ben ik in februari 2023 ook gestart met de opleiding tot gezondheidswetenschapper. De nieuwe kennis wil ik gebruiken om te onderzoeken wat echt gezond is en wat mensen zelf kunnen doen om de  eigen gezondheid te bevorderen. Ik wil niet zomaar informatie delen. ik wil leren hoe ik degelijk onderzoek kan doen en wetenschappelijk literatuur kan gebruiken om mensen te helpen.

 

Op dit moment ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek in een huisartsenpraktijk. Daardoor ben ik direct in contact met mensen die het meest hulp kunnen gebruiken bij het verbeteren van de eigen gezondheid, maar er is slechts zoveel dat je kunt doen als zorgverlener in de beperkte tijd en mogelijkheden die je hebt. Met mijn blog, cursussen en workshops wil ik een stapje verder gaan en niet alleen in de spreekkamer, maar ook buiten de spreekkamer met iets meer vrijheid mensen verder helpen op mijn eigen creatieve manier, maar dan wel op basis van bewezen effectieve methoden.

"Niet alleen in de spreekkamer, maar ook buiten de spreekkamer mensen verder helpen"

Missie

Mijn missie is mensen helpen de eigen gezondheid te verbeteren en een goede gezondheid te behouden.

Visie

Mijn visie is een gemeenschap te creëren van mijn mensen die met liefde en creativiteit werken aan het verbeteren van de eigen gezondheid en/of  het behouden van een goede gezondheid.

Dé gezondheidsbevorderaar

"Omdat gezondheid het mooiste is dat je jezelf kunt geven"