Yoga lessen

Yoga draait om zelfverzorging, zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Het is iets dat los staat van religie of nationaliteit. Hoewel het in India is ontstaan hoef je geen Indiër of hindoe te zijn om  het te beoefenen. Het is een universeel pad dat is ontwikkeld voor iedereen, niemand wordt uitgesloten. Het is gewoon een praktisch pad om de mens, wat betreft zijn fysieke gezondheid, mentale helderheid en spirituele bewustzijn, op een hoger niveau te brengen.

HATHA YOGA

De yoga stroming waar ik les in geef is Hatha Yoga. Bij deze stroming wordt het lichaam als middel gezien voor transformatie. Door een combinatie van je mentale kracht, lichaam en ademhaling kun je je zelf transformeren. Het doel van yoga is het overstijgen van de grenzen van je fysieke lichaam en het vinden je van je ware aard door het voeden van  je energetische lichaam. Het systeem dat hiervoor wordt gebruikt is het yoga pad van Patanjali 

GROEPSLESSEN

Op dit moment ben ik op zoek naar een locatie voor het verzorgen van mijn yogalessen. Zodra er een mogelijkheid bestaat voor groepslessen zal dat hier worden vermeld.

De yoga stroming waar ik les in geef is Hatha Yoga. Bij deze stroming wordt het lichaam als middel gezien voor transformatie. Door een combinatie van je mentale kracht, lichaam en ademhaling kun je je zelf transformeren. Het doel van yoga is het overstijgen van de grenzen van je fysieke lichaam en het vinden je van je ware aard door het wekken van je subtiele (energetische) wezen. Dit leidt uiteindelijke tot fysieke gezondheid, mentale helderheid en energetisch bewustzijn.

Gedragsregels

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.